Ulja

ulja

Nudimo ulja poznatih proizvođača:

Selenia – Italijanski proizvođač, jedan je od vodećih svetskih proizvođača maziva, sa tradicijom od 1912. godine.
Mobil je jedan od izuzetno cenjenih brendova u svetu, proizvedi su od najkvalitetenijih sintetičkih baznih ulja i najkvalitetnijih aditiva dostupnih na tržištu
Castrol je proizvodjač motornih ulja iz Austrije. Tradicija od 100 godina garantuje besprekoran standardan kvalitet.
Elf maziva postoje od 1983, ali su brzo postali jedan od vodećih brendova što dokazuju i vrhunski rezultati dostignuti u moto sportu.
Total postoji već 60 godina, a nove tehnologije koje koristi su omogućile razvoj novih generacija ulja.

miko blok logo ulja

Zupčasti kaiševi i pumpe vode

miko blok logo kaisevio

SKF setovi zupčastog kaiša sadrže komplet španera, rolere i zatezače, zupčasti kaiš i dodatni materijal. U ponudi postoji opcija sa pumpom za vodu i bez nje
Dayco proizvodi su izrađeni od najkvalitetnijih materijala i u prvoj su ugradnji u većini italijanskih i francuskih vozila. Aftermarket ponuda sadrži zupčaste kaiševe za sva vozila sa dizel i benzinskim motorom.
Ina kvalitetan zupčasti kaiš predstavlja idealno rešenje za održavanje vozila, bez obzira na starost vozila.
Continental je vodeći svetski proizvođač pogonskog remenja za prvu ugradnju
Metelli je u julu 2001 godine postao 100% akcionar GRAF CO, i samim tim, u svoj asortiman ubrojao i pumpe za vodu
KWP opseg pumpi za vodu obuhvata modele za sva vozila evropskih, azijskih i američkih proizvođača.
Ruville je prva kompanija koja je u ponudu setova zupčastog kaiša dodala i vodene pumpe

setovi zupcastih kaiseva

Kvačila

miko-kvacila

Kvačila najpoznatijih proizvođača – garant kvaliteta

Valeo – Francuska kompanija sa tradicijom dugom preko 80 godina.
Luk – Luk kvačila podležu rigoroznim testovima pri svakom koraku proizvodnog procesa, od delova seta do testiranja finalne montaže seta.
Sachs – ZF korporacija jedan je od najozbiljnijih proizvođača kvačila i auto opreme uopšte. Njihov brend SACHS svuda je prepoznat kao kvalitetan kad je u pitanju prenos i snage i sistema oslanjanja.
Metelli – Metelli izvozi svoje proizvode u preko 100 zemalja sveta.

miko blok kvacila

Akumulatori

miko blok AKUMULATORI

VARTA akumulator Promotive EFB razvijen je specijalno za snažna komercijalna vozila, koja zahtevaju posebno visokustabilnost ciklusa. EFB tehnologija i jedinstveni cirkulator kiseline garantuju duži ciklusni vek trajanja.

Proatomic je idealan akumulator za manja, kako starija tako I novija vozila koja nemaju veliki broj dodatnih potrošača. Dolazi u hermetički zatvorenoj kutiji, proizveden u takozvanoj Ca/Ca tehnologiji (Calcium/Calcium) I kao takav nema potrebe za dodatnim održavanjem.

CIAK akumulatori – Dvadeset godina tradicije rada s akumulatorima i baterijama svih vrsta, iskustvo je koje svrstava CIAK na vrh distributera alternativnih izvora energije.

akumulatori

Trapovi

miko blok trapovi

trapovi miko

– Federal Mogul MOOG linija rezervnih delova namenjenih za servisiranje trapa vozila je najčešće korišćeni brend od strane profesionalnih mehaničara. Moog rezervni delovi zamenu čine lakšom.

– Kompanija OPTIMAL predstavlja jednog og vodećih nemačkih proizvođača kočionih uređaja, amortizera, delova trapa, i drugih rezervnih delova za automobile. Koncepcija razvoja ove kompanije zasniva se na poverenju između snabdevača i klijenta pa ne čudi vernost miliona potrošača ovom brendu OPTIMAL.

– Delovi trapa spadaju u veoma kompleksan sistem vozila, kod kojeg su preciznost i otpornost na habanje najvažnije karakteristike. RUVILLE proizvodi: kugle, krajeve spona, šipke spona, silen blokove, uporne spone, viljuške, ramena…

Ako niste sigurni koji deo za Vaš auto najviše odgovara, dođite i rado ćemo Vas posavetovati!